Ник Кирьос не е излизал на корта от началото на годината, когато трябваше

...
Ник Кирьос не е излизал на корта от началото на годината, когато трябваше
Коментари Харесай

Като в екшън филм: Мъж е заплашил с пистолет майката на Кирьос и е откраднал колата му

Ник Кирьос не е излизал на корта от началото на годината, когато трябваше да се подложи на интервенция, като е дребна вероятността да се завърне в игра преди началото на сезона на трева, имайки поради по какъв начин австралиецът не е взимал присъединяване в нито един клей шампионат от средата на 2019-а насам. Докато тече актуалната Мастърс 1000 конкуренция в Мадрид, " неприятното момче на тениса " се любува на времето си в родната Канбера, където обаче през вчерашния ден се е състоял същински екшън с негово присъединяване. е 

Историята стартира пред родния дом на тенисиста в понеделник, когато чужд мъж насочва револвер към майката на Кирьос - Норлайла, и заплашва, че ще я убие, в случай че не му съобщи ключовете от колата на сина си - електроавтомобил Тесла. Секунди по-късно крадецът се качва на транспортното средство и потегля, само че щастието му не е траяло дълго.

Норлайла незабавно се свързва със сина си, който е бил покрай мястото на събитията, и чрез приложение за следене на колата си съумява да открие местонахождението ѝ. Също по този начин той незабавно подал сигнал в полицията, като органите на реда навреме арестуват 32-годишния мъж, който ще бъде изправен пред съда по 5 обвинявания, измежду които са опасност за ликвидиране, кражба, превишаване на позволената скорост и непокорство на еднообразен.

Към момента Кирьос не е разкрил никакви елементи за случилото се.

BREAKING: Nick Kyrgios’ mom was held at gunpoint & his car was stolen.

His mom called him immediately & Kyrgios used the phone app to track the car.

Police found the man & arrested him.
— The Tennis Letter (@TheTennisLetter)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР